Szállítás 

Vásárlóinknak egész Magyarország területére ingyenes házhozszállítást kínálunk. A szállítási idő minden bútorként változó és külön fel van tüntetve egyenként a termékeknél, azonban ha lehetséges, megpróbáljuk előbb kiszállítani azokat. A szállítási idővel kapcsolatban előzetes egyeztetés történik telefonon. 

  • A megrendelt bútort Magyarország egész területére házhoz szállítjuk 
  • A kiszállítást saját cégünk végzi, így mi felügyelünk arra, hogy a bútorok biztonságosan elérjenek otthonába. 
  • A bútorokat csomagolt állapotban szállítjuk.
  • Cégünk Országosan ingyenesen házhoszállít.
  • A kiszállítás kaputól kapuig történik.
  • Választható extra szolgáltatás a bútorok lakásba történő szállítása.
  • Előre lebeszélt szállítást lemondani a kézbesítés órájában nem áll módunkban elfogadni .Szállítási költség megfizetésére kötelezi a vásárlót .

Két-három nappal a szállítás előtt telefonálunk időpont egyeztetés végett. 

A termék leírása tartalmazza az átlagos szállítási időt, melyet igyekszünk betartani, de a tőlünk független tényezők miatti csúszás előfordulhat. A szállítási idő megnövekedése miatt semmilyen reklamációt, kedvezménykérést nem áll módunkban elfogadni. A szállítási intervallum tájékoztató jellegű. A rendelés megerősítésének napjától számolunk. A rendelés megerősítése és egyeztetése telefonon keresztül történik. A megerősítésről SMS-ben és e-mailben is értesítjük Önt. Rendelésének aktuális állapotát itt tudja nyomon követni. 

Szállításkor a csomagokat nyissa ki és ellenőrizze a bútorokat. Ha bármilyen hibát, hiányosságot észlel,  kérjük írja rá a számlára, vagy a szállítólevélre. Ha esetleg a hibát később venné észre, keressen bennünket a 06 30 6082 37 -es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@bernabutor.hu e-mail címre.

Ha a terméket esetleg készpénzben szeretné fizetni, kérjük győződjön meg róla, hogy szállításkor, a rendelés megerősítésekor is egyeztetett pontos összeg van Önnél.